Bel nu: 070-3468 700

Afdrukken

THAILAND ORCHID-TOUR (14 dagen*)

Deze reis brengt u naar: De westers aandoende wereldstad Bangkok die haar culturele geheimen niet direct prijs geeft. De mooiste plekjes zijn vaak aan het oog onttrokken door verkeerschaos,moderne gebouwen en de vele mensen. In de 'Stad der Engelen', zoals de Thai hun hoofdstad noemen, hoeft niemand zich te vervelen. In de stad Ayutthaya, de voormalige hoofdstad van het oude Siam, vinden we befaamde 'Tempels en Ruines', waar u een stukje Thaise geschiedenis kunt zien. Voordat deze stad verwoest werd door de Birmezen, werd het wel de mooiste stad van Azië genoemd. Daarna door naar Pattaya, uitgegroeid van een onbetekenend vissersplaatsje tot een levendige internationale badplaats, waar de keuken van bijna ieder land is vertegenwoordigd. De stad biedt een scala aan watersporten, zoals zeilen, windsurfen, waterskiën en diepzeevissen, naast vele andere excursiemogelijkheden.
Tijdens deze Thailand Orchid-Tour reist u per comfortabele airconditioning minibus.
 

START: Andere dagen op aanvraag maandag en vrijdag (in Thailand.)!

Vanaf prijs: € 450 pp

Dag: 1:
Vertrek van Schiphol of andere luchthaven naar Bangkok. Onderweg verzorgt het cabinepersoneel u uitstekend. U kunt diverse filmvoorstellingen volgen. Wenst u een speciale maaltijd? Geef dit op tijdens het boeken!

Overnachting: aan boord
Maaltijden: aan boord
Vervoer: (mini)bus


Dag: 2:
Aankomst op Suvarnabhumi, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de gids u op in de aankomsthal. Transfer naar het Prince Palace Hotel. De rest van de dag ter vrije besteding. Kom in ieder geval na een verfrissende douche even langs op ons kantoor. Met onze Nederlandse staf kunt u uw reis doorspreken. Ons advies: beleef 's avonds het bruisende Bangkok.

Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: geen
Vervoer: (mini)bus


Dag: 3:

Ontbijt. Vroeg in de middag transfer naar de pier voor een boottocht over de Chao Phaya Rivier met een oude rijstbark. U wordt per snelle longtail boot naar dit omgebouwde houten vrachtschip gebracht. Hiermee vaart u langzaam over de rivier en krijgt u een goede indruk van het leven langs deze indrukwekkende rivier. U ziet de Wat Arun, de loodsen met de koninklijke prauwen en nog veel meer. Vervoer van en naar uw hotel en drankjes en fruit zijn inbegrepen.

Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt
Vervoer: (mini)bus


Dag: 4:

Na het ontbijt een bezoek (niet inclusief de tourprijs) aan het Vimanmek Palace, het grootste teakhouten paleis ter wereld en voormalig residentie van Koning Rama V. U bezoekt verschillende gebouwen rond dit werkelijk prachtige paleis. In de middag ziet u een mooie voorstelling met authentieke Thaise dansen. Koning Rama V is voor een groot deel van de Thaise bevolking een belangrijk persoont. U vindt zijn afbeelding dan ook door heel Thailand aan vele muren.

Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt
Vervoer: (mini)bus


Dag: 5:

Na het ontbijt heeft u de gehele dag ter vrije besteding. U kunt op ontdekkingstocht gaan door de Chinatown, op loopafstand van het Prince Palace Hotel. Er vallen verschillende extra excursies te boeken. Een aanrader is een combinatie van de drijvende markt en de River Kwai, een enerverende tour.

Overnachting: Prince Palace Hotel
Maaltijden: Ontbijt
Vervoer: (mini)bus


Dag: 6:

Na het ontbijt vertrekken we naar Ayutthaya.Op minder dan 100 kilometer ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya, waar 33 koningen achtereen regeerden tot de stad in 1767 door het Birmaanse leger werd verwoest. Veel Europese naties, waaronder de Nederlandse VOC, hadden in deze eens welvarende stad handelsposten. Met deze tocht bezoekt u een aantal van de mooiste tempels en ruïnes en maakt u tevens een boottrip naar het oude koninklijk paleis. Hierbij is inbegrepen een bezoek aan het voormalige koninklijke zomerverblijf Bang Pa-In. Hoewel gesticht in de Ayutthaya periode, heeft Koning Chulalongkorn (Rama V) er de meeste gebouwen laten neerzetten. Het gerenoveerde Chinese paleis, Vehat Chamroon, behoort tot de mooiste gebouwen in Thailand. Lunch inbegrepen.
De namiddag is ter vrije besteding. Er is genoeg te zien en te doen. U kunt bijvoorbeeld voor ongeveer 600 THB per uur een longtailboot huren om een flitsende tocht te maken rond (het eiland) Ayutthaya, een tocht die u lang bij zal blijven. Een plattegrond van Ayutthaya vindt u bij de beschrijving van het Ayothaya Hotel. Of koop een uitgebreide plattegrond van Ayutthaya en huur voor ongeveer een 750 THB een lokale tuktuk. Ga met de tuktuk-chauffeur opstap en bezoek de mooiste afgelegen ruïnes van Ayutthaya op eigen gelegenheid.De tour hebben we om deze reden zo ruim opgezet!

Overnachting: Ayothaya Hotel
Maaltijden: Ontbijt | Lunch
Vervoer: (mini)bus


Dag: 7:

Ontbijt. Deze dag rijden we van Ayutthaya naar Pattaya waar we in de middag aankomen op Jomtien Beach. Hier kan uw strandvakantie beginnen. Geniet ervan! Bezoek ons kantoor en restaurant op Jomtien Beach, wij kunnen u voorzien van een schat van informatie over Pattaya en omgeving en..... lekker eten (broodje gezond!)

Overnachting: Jomtien Garden Hotel & Resort
Maaltijden: Ontbijt
Vervoer: (mini)bus


Dag: 8:

Strandvakantie. Ontbijt plus overnachting in het Jomtien Garden Hotel. Verbrandt u snel? Ga dan op tour voor het ultieme aapgevoel, een dag in een prachtig regenwoud, van boom naar boom zwevend langs kabels, lopend over smalle bruggetjes, hoog boven de grond plus een wandeltocht door de jungle van het Chompoo Natuurreservaat. Deze unieke tour is (helaas!) niet inclusief de tourprijs.

Overnachting: Jomtien Garden Hotel & Resort
Maaltijden: Ontbijt
Vervoer: -


Dag: 9:

Strandvakantie op Jomtien Beach.

Overnachting: Jomtien Garden Hotel & Resort
Maaltijden: Ontbijt
Vervoer: -


Dag: 10:

Strandvakantie op Jomtien Beach. Al een avondje uitgeweest in Pattaya-stad? De 'Walking Street' is een beleving op zich. Het is kijken en bekeken worden.

Overnachting: Jomtien Garden Hotel & Resort
Maaltijden: Ontbijt
Vervoer: -


Dag: 11:

Strandvakantie op Jomtien Beach.

Overnachting: Jomtien Garden Hotel & Resort
Maaltijden: Ontbijt
Vervoer: -


Dag: 12:

Strandvakantie op Jomtien Beach. Verder naar het zuiden is de jachthaven Ocean Marina. Zeil en motorjachten uit de hele wereld vindt u hier. Geniet vanaf een terrasje van de bedrijvigheid in de haven of beter boek een zeiltocht op een van de vele jachten.

Overnachting: Jomtien Garden Hotel & Resort
Maaltijden: Ontbijt
Vervoer: -


Dag: 13:

Transfer naar het vliegveld van Bangkok (Suvarnabhumi) voor uw terugreis naar huis. Blijf nog lang na genieten van uw tropische verblijf in Thailand.

Overnachting: aan boord
Maaltijden: Ontbijt & aan boord
Vervoer: (mini)bus | vliegtuig


Dag: 14:

Aankomst Schiphol of andere luchthaven. *Afhankelijk van uw vlucht. Vliegt u bijvoorbeeld met EVA Airways dagvlucht dan komt u op dag 13 aan in Nederland!

Vertrek iedere zondag en donderdag vanuit Nederland en België. 


Opmerking:- voor bijna ieder hotel in Thailand geldt: check-in tijd is 13:00 uur & check-uit tijd is 12:00 uur!

  • ** HOOGSEIZOEN TOESLAGEN WORDEN BEREKEND AAN DE HAND VAN DE STARTDATUM!

Inclusief de tour: alle vermelde maaltijden, entreegelden en omschreven transfers. Excursies als omschreven in de reisbeschrijving en begeleid door een professionele lokale Engelssprekende gids. Vervoer als omschreven per airco (mini)bus. Verblijf in goede toeristenklasse hotels als omschreven met airconditioning en eigen sanitair.
Onze Persoonlijke Zorg en Attentie.

Exclusief de tour: overige maaltijden, transfers, (vlieg)tickets (lokaal & internationaal), luchthavenbelastingen (lokaal en internationaal), visumkosten, bagageafhandeling en facultatieve excursies.
Wij raden klanten aan om reis-, medische-, annulerings- en andere verzekeringen af te sluiten in Nederland of België. Deze verzekeringen met gelijkwaardige werelddekking kunnen niet in Thailand of Zuidoost-Azië worden afgesloten.

Als gevolg van onvoorziene omstandigheden (weer, wegen, hotelsluiting of overboeking) kan de gedrukte reisbeschrijving veranderen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van de Thailand Orchid-Tour blijft te allen tijden gehandhaafd.

Copyright © 2017 Top Orchid Trips.
Designed by RVBnet Automatisering